Boligselskaber

Boligselskaber

Hos Malerfirmaet DMR hjælper vi boligforeninger og andelshavere i København og på resten af Sjælland med maling og renovering. Skal vi også hjælpe jer? Kontakt os allerede i dag og indhent et uforpligtende tilbud.

Hos Malerfirmaet DMR hjælper vi med meget mere end bare en malerpensel. Skal du have foretaget en større renovering står vi nemlig klar til at hjælpe. Vi kan bl.a. hjælpe med:

  • Renovering af trappeopgang/kælder/loftrum
  • Trappeslibning eller lægning af linoleum
  • Udskiftning af døre/vinduer
  • Facaderenovering

…og meget mere! Hvis I har brug for en dygtig håndværker til at hjælpe med renovering i jeres boligforening, så tøv ikke med at kontakte os til en uforpligtende snak. Vi sidder altid klar med et tilbud.

Vi sikrer et glidende forløb

Hos Malerfirmaet DMR går vi meget op i relationen med vores kunder – både før, under og efter vi har udført vores arbejde. Vi sikrer at processen foregår bedst muligt, og vi sætter os grundigt ind i dine tanker og planer for resultatet. En grundig dialog med dig som kunde er nemlig med til at sikre et perfekt resultat.

Vi sætter barren højt, når det kommer til kvalitet i det arbejde, vi udfører. Vi mener samtidig ikke at det bør koste en formue at få lavet et ordentligt stykke kvalitetsarbejde. Derfor er vi naturligvis også konkurrencedygtige på prisen.

Malerfirmaet DMR ligger i Søborg, men vi kører ud til boligforeninger på hele Sjælland. Skal vi også hjælpe jer?

Kontakt Malerfirmaet DMR

Hos Malerfirmaet DMR udfører vi alt i ud- og indvendigt malerarbejde og renovering. Og vi står også klar til at hjælpe jer.

Kontakt os på 50 50 29 65 og få et uforpligtende tilbud. Du kan også skrive til os på enten info@dmrmalerarbejde.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage til jer hurtigst muligt.

Vi ser frem til at høre fra jer!

Meget meget flot arbejde

Meget Meget flot arbejde. Kom til den aftalte tid.
Overholdt alle aftaler.
Kan varmt anbefales.

Positiv oplevelse

Meget positiv oplevelse. Dette gælder både det udførte malerarbejde, prisen og den personlige kontakt. Firmaet kan varmt anbefales.

Super flot og professionelt arbejde

Super flot og professionelt arbejde både i kontoret på planlægningen og da malerne var ud! Ligesom vi ønskede!

Vi er meget tilfredse med resultatet. Repræsentant for firmaet kom ud for at tilse opgaven og den blev udført til punkt og prikke. De varmeste anbefalinger.

Er meget tilfreds med arbejdet. God og hurtig kommunikation pr. sms. Kan kun anbefale DMR.

Det var en fin oplevelse som jeg var tilfreds med!

Bliv en af vores glade kunder

Få et uforpligtende tilbud på din opgave