Malerarbejde

Ønsker du et tilbud på malerarbejde? Kontakt mig i dag

Malerarbejde

Jeg løser alle typer maleropgaver, indendørs som udendørs, lige fra renovering til omforandringsopgaver og maler naturligvis også gerne dit nybyggede hus.

Eller står du med et kontor der skal friskes op, skal butikslokalet have et nyt udtryk eller skal væggene males dekorativt i skoler og fritidsordninger?

Jeg tilbyder professionel rådgivning om farvevalget og er garant for et stilsikkert malerarbejde, hvor kvalitet, sans for detaljer og grundighed er nøgleord.

Farver og tapeter er med til at skabe den stemning, som du ønsker i dit hjem. Benyt dig derfor af min rådgivning og professionelle faglighed, når du skal træffe valg om farver og materialer.

​Som en særlig ekspertise tilbyder jeg maling af træhuse. Jeg har mange års erfaring med arbejdet og rådgiver gerne om, hvordan du sikrer den bedste vedligeholdelse, så huset altid fremstår smukt.

Kontakt mig for en samtale om din opgave.​

Meget meget flot arbejde

Meget Meget flot arbejde. Kom til den aftalte tid.
Overholdt alle aftaler.
Kan varmt anbefales.

Positiv oplevelse

Meget positiv oplevelse. Dette gælder både det udførte malerarbejde, prisen og den personlige kontakt. Firmaet kan varmt anbefales.

Super flot og professionelt arbejde

Super flot og professionelt arbejde både i kontoret på planlægningen og da malerne var ud! Ligesom vi ønskede!

Vi er meget tilfredse med resultatet. Repræsentant for firmaet kom ud for at tilse opgaven og den blev udført til punkt og prikke. De varmeste anbefalinger.

Er meget tilfreds med arbejdet. God og hurtig kommunikation pr. sms. Kan kun anbefale DMR.

Det var en fin oplevelse som jeg var tilfreds med!

Bliv en af vores glade kunder

Få et uforpligtende tilbud på din opgave