Maling af loft og vægge – udført professionelt

Maling af loft og vægge – udført professionelt

Er dine vægge og lofter grålige efter flere års slid? Malerfirmaet DMR ApS er et professionelt malerfirma, og vi har flere års erfaring med maling af loft og vægge i private hjem i København og hele Nordsjælland. Vores malere går meget op i deres arbejde, er kvalitetsbevidste og giver altid kunden topresultater.

Disse ydelser kan vi tilbyde

Malerarbejde består af en bred vifte af opgaver, og vi tilbyder det meste, f.eks.:

  • ​Maling af lofter
  • Maling af vægge
  • Rådgivning i forhold til farvevalg og materialer

Ovenstående er vores mest hyppige opgaver, men vi løser andre maleropgaver og kan hjælpe dig med mange forskellige projekter i dit hjem. Kontakt os, hvis du har et specifikt projekt – vi er altid klar på en ny opgave, og kan helt sikkert hjælpe. Du kan også se, om tapetsering eller spartling er noget, du kunne tænke dig.

Hvad koster maling af loft og vægge?

Vores priser afhænger selvfølgelig af opgavens omfang. Kontakt os endelig, og fortæl os om, hvad vi kan gøre for dig. Derudover afhænger prisen af materialer. Vi benytter som udgangspunkt altid maling fra Beckers og Dyrup, som giver de bedste og flotteste resultater.

Kontakt os allerede i dag

Ønsker du en professionel maler, der leverer godt håndværk og rydder op efter sig selv? Kontakt os på 50 50 29 65 eller pr. e-mail info@dmrmalerarbejde.dk – så finder vi en god pris på dit malerprojekt.

Meget meget flot arbejde

Meget Meget flot arbejde. Kom til den aftalte tid.
Overholdt alle aftaler.
Kan varmt anbefales.

Positiv oplevelse

Meget positiv oplevelse. Dette gælder både det udførte malerarbejde, prisen og den personlige kontakt. Firmaet kan varmt anbefales.

Super flot og professionelt arbejde

Super flot og professionelt arbejde både i kontoret på planlægningen og da malerne var ud! Ligesom vi ønskede!

Vi er meget tilfredse med resultatet. Repræsentant for firmaet kom ud for at tilse opgaven og den blev udført til punkt og prikke. De varmeste anbefalinger.

Er meget tilfreds med arbejdet. God og hurtig kommunikation pr. sms. Kan kun anbefale DMR.

Det var en fin oplevelse som jeg var tilfreds med!

Bliv en af vores glade kunder

Få et uforpligtende tilbud på din opgave