Få hjælp til opsætning af filt og tapet

Få hjælp til opsætning af filt og tapet

Er dine vægge triste og grå at se på? Malerfirmaet DMR ApS er en kompentet maler, og vi kan genoplive dine vægge, så de får det udtryk, der passer allerbedst til dig og din indretning.

Vores malerfirma har mange års erfaring med opsætning af filt og tapet, og vi leverer topresultater til dit hjem. Kunder henvender sig fra hele København og Nordsjælland, hvor vi udfører opgaver dagligt.

Giv dit hjem et personligt touch

Tapeter er ikke længere lavet af savsmuld. Der findes tapeter i alle afskygninger, og de er hver især med til at sætte et personligt touch på dit hjem.

Tapet skaber en stemning, og den stemning kan du selv vælge. Der findes traditionelle, moderne, farverige, afdæmpede og festlige tapeter. Vælg det, der passer til dig – så sætter vi det op.

Spartling, opsætning af filt og tapet – herefter maling

Vi opsætter filt og tapet, men for at kunne gøre det skal væggene være glatte. Derfor tilbyder vi også fuldspartling, før vi filter og tapetserer. Ønsker du maling ovenpå din filt, kan vi sagtens varetage den opgave også.

Kontakt os for et godt tilbud på dit projekt

Kontakt os på 50 50 29 65 eller på vores e-mail info@dmrmalerarbejde.dk – så finder vi et godt tilbud til dig. Vi ser frem til at høre mere om dit projekt!

Meget meget flot arbejde

Meget Meget flot arbejde. Kom til den aftalte tid.
Overholdt alle aftaler.
Kan varmt anbefales.

Positiv oplevelse

Meget positiv oplevelse. Dette gælder både det udførte malerarbejde, prisen og den personlige kontakt. Firmaet kan varmt anbefales.

Super flot og professionelt arbejde

Super flot og professionelt arbejde både i kontoret på planlægningen og da malerne var ud! Ligesom vi ønskede!

Vi er meget tilfredse med resultatet. Repræsentant for firmaet kom ud for at tilse opgaven og den blev udført til punkt og prikke. De varmeste anbefalinger.

Er meget tilfreds med arbejdet. God og hurtig kommunikation pr. sms. Kan kun anbefale DMR.

Det var en fin oplevelse som jeg var tilfreds med!

Bliv en af vores glade kunder

Få et uforpligtende tilbud på din opgave