Rengøring

Rengøring

Mine kerneværdier hos Malerfirmaet DMR ApS er blandt andet service, kvalitet og hensyntagen til miljøet og vi er meget fleksible, så det kan passe med mine kunders hverdag og individuelle behov. Det betyder således at jeg naturligvis bruger miljøvenlige rengøringsprodukter, der tager hensyn til indeklima, arbejdsmiljø samt naturen.

Mine arbejdsområder spænder bredt og indbefatter blandt andet privat- og erhvervsrengøring, skadeservice, hovedrengøring og andre opgaver indenfor rengøring.

Priser på mine ydelser varierer efter type og omfang, men jeg tilbyder generelt billige og konkurrencedygtige priser. Akut skadeservice er eksempelvis en smule dyrere end resten af mine ydelser.

Du er velkommen til at få et dybere indblik i mine tilbud og ydelser her på siden. Ellers er du meget velkommen til at kontakte mig for spørgsmål, eller hvis du ønsker at få et specifikt tilbud på din rengøringsopgave. Jeg ser frem til at høre fra dig.

Et resultat der afspejler dine ønsker

Det er vigtigt for os at skabe et godt resultat, der stemmer overens med, hvad du har forestillet dig. Derfor indleder vi altid en grundig kundedialog med dig. Et godt resultat er nemlig afspejlet af, hvad du godt kunne tænke dig. Det er trods alt dig der skal have glæde af resultatet hver dag.

Vi mener ikke, at det skal være dyrt at få lavet gulvservice i god kvalitet. Derfor er vi konkurrencedygtige på prisen samtidig med, at vi sikrer en høj kvalitet med et godt resultat.

Hvis vi også skal hjælpe dig med dit gulv, så tøv ikke med at kontakte os. Vi kører ud i hele Københavnsområdet og på Sjælland.

Kontakt os allerede i dag

Vi hjælper med gulvservice uanset om det er en stor andelsforening eller hjemme hos dig privat. Kontakt os til en uforpligtende snak om opgaven, så giver vi et tilbud.

Ring til os på 50 50 29 65 eller skriv på enten info@dmrmalerarbejde.dk eller via vores formular, så kontakter vi dig så snart vi kan.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Meget meget flot arbejde

Meget Meget flot arbejde. Kom til den aftalte tid.
Overholdt alle aftaler.
Kan varmt anbefales.

Positiv oplevelse

Meget positiv oplevelse. Dette gælder både det udførte malerarbejde, prisen og den personlige kontakt. Firmaet kan varmt anbefales.

Super flot og professionelt arbejde

Super flot og professionelt arbejde både i kontoret på planlægningen og da malerne var ud! Ligesom vi ønskede!

Vi er meget tilfredse med resultatet. Repræsentant for firmaet kom ud for at tilse opgaven og den blev udført til punkt og prikke. De varmeste anbefalinger.

Er meget tilfreds med arbejdet. God og hurtig kommunikation pr. sms. Kan kun anbefale DMR.

Det var en fin oplevelse som jeg var tilfreds med!

Bliv en af vores glade kunder

Få et uforpligtende tilbud på din opgave